четвртак, 21. мај 2020.


Dr Grujičić: "Virus je nastao u laboratoriji, 

neko je imao informacije i znao kuda će korona ići..." VIDEO
Gostujući u jutarnjem programu TV Prve dr Danica Grujičić je rekla da će koronavirus biti neka vrsta gripa.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 21.05.2020. | 09:01



***
komentar  
Covid 19 je kinesti Černobil

 *
dr Grujičić već po ko zna  koji put širi teorije zavere, zašto? Pa zato da bi amnestirala stvarne krivce za pandenimu: KINU.

 Virus je iz laboratorije u Vuhanu (prirodan je - nije proizvod delovanja ljudi) "pobegao" napolje jer je verovatno došlo do propusta u procedurama bezbednosti.  Kineska vlast je to htela da sama reši (sakrije od SVETA), pošto u tome nisu uspeli, imamo ovo što imamo – pandemiju. Mesec dana skrivanja za epidemije je naravno nenadoknadiv gubitak!

Covid 19 je Kinesti Černobil. U birokratskim državama gde struke nemaju autonomiju Kovid i Černobilj su proizvod "psihologije straha radnika" - radnici krše pravila stuke da se ne bi zamerili političkio-ideološkim kontrolorima – komesarima bezbednosti!

*

Ps. Nije bilo telefonske aktivnosti u visoko obezbeđenom delu vuhanskog instituta od 7. do 24. oktobra 2019. "Opasni incident” verovatno se dogodio između 6. i 11. oktobra 2019. Uzgred - biolozi danas kažu - da ovaj virus nije tipičan primer infekcije koja je prešla sa životinje na čoveka jer ima “izuzetnu” sposobnost da odmah uđe u ljudsko telo tj u ćeliju. "Ovo je ili neverovatna slučajnost prirode ili znak  ljudske intervencije."




Zoran Stokić
21. 05.2020.
Beograd

Нема коментара:

Постави коментар