петак, 29. март 2024.

 

Završena prva sezona serije „Vreme smrti“, TV Nova svakog dana bila najgledanija komercijalna televizija

 

 

KULTURA Autor: N1 Beograd 28. mar 202419:15 2 komentara

 

Pogledati:

https://n1info.rs/kultura/zavrsena-prva-sezona-serije-vreme-smrti-tv-nova-svakog-dana-bila-najgledanija-komercijalna-televizija/

 

 

***

Komentar

***

 

 

Cenzuri na "N1" nisu propustili ovaj komentar, to je to, kao što je Srbija lažna država tj. Ruska prćija, tako i ti tzv. "slobodni mediji" postoje da bi vlast pred Zapadom glumila kako je SR demokratska država, možeš da "pljuješ" po A.Vučiću ali ne i po despotskom sistemu (!)

 

Kada je bolesnik u šok sobi, na aparatima, preživeće samo ako se na vreme sve sanira, nema vremena  za gubljenje. Srbiji  je na aparatima, jer ju je 700 godišnja inercija despotije: vizantiske, osmanske, komunističke - dovela u "kliničku smrt" - serija koja je mogla da nam pomoge da "progledamo", "preživimo" je "Prokleta avlija" po Andriću, jer pokazuje kako izgleda život u despotskom sistemu. Vlast je iznad zakona, kao takva nikada ne može biti pozvana na  odgovornost. Posledica, apsolutne neodgovornosti,  je bila da su pomenute despotije proizvele gladomor i krah ljudskih resursa i završile su u ropotarnici  istorije

Ćosićeve amaterske, nadrilekarske, dijagnoze mogu samo stanje pacijenta da pogoršaju. Za ovakve serija (Dobrice i &) će biti vremena u budućnosti, prvo  pacijent Srbija treba u kratkom vremenskom intervalu da preživi.

 


*  


Potpuno pogrešna dijagnoza Ćosića "o našem stradanju". Stradanje ovog naroda proizilazi iz sociološko/psiholoških stega "despotskog sistema" u kome smo živeli oko 700 godina. A za 200 g nove državnosti događaju nam se iznova i iznova "metamorfoze despotije"!


Zoran Stokić

29.03.2024.

 

Нема коментара:

Постави коментар