четвртак, 24. март 2022.

 

Obeležavanje Dana sećanja na stradale u NATO agresiji u Kraljevu (ČETVRTAK, 24.03.2022. )

*

Preminula Medlin Olbrajt (SREDA, 23.03.2022.)

 

 

 

*

 

 

Tabu glasi: - pre 1999. Srbija je bila majkaTereza i onda su se 1999 sručile NATO bombe(!) 

Besmisleno je navoditi činjeice koje to opovrgavaju (da je Sloba - slobizam – temeljno uništio društvo Srbije – da život u zemlji već 32 godine podseća kao da ŽIVITE U LUDNICI i ZATVORU, jer je Srbija pod OKUPACIJOM za mene "nepoznate" grupe ljudi koji vladaju Srbijom (najmanje od 1945, možda i ranije) to se može zaključiti po posledicama politike koja je vođena 1989-2022 mogu opravdano da pretpostavim da se radi o "beloj" i "crvenoj" Rusiji. Tim "vladarima" - narod Srbije ne predstavalja ništa - do "topovsko mesa - zarad geostrateških interesa Rusije"!

 

*

 

Pokušavao sam da sebi objasnim zašto nam se to sve dogodilo. Mislim da je to u vezi Titovog komunizma "sa ljudskim likom" koji je potpuno uljuljkao veći deo naše  komunističke elite (Tito je umro 1980.) – osim staljinista – koji su to iskoristili i smenili Ivana Stambolića i započeli svoju apsolutnu vladavinu - teorijama zevere - počev od S.M.

 

*

 

Zemlje bivšeg Varšavakog pakta (Bugarska, Rumunija, Mađarska i ostale) su imale rigidan komunizam pod čizmom SSSR, veoma loš život, to je njihove komunističke elite "uozbiljilo" pa su kada je u Berlinu 1989. pao zid to iskoristili da izvrše 

1) tranziciju iz komunizma u građansku demokratiju, 2) da se oslobode čizme SSSR (Rusije).

Mi smo u odnosu na njih svetlosnim godinama zaostali, niti smo:

 1) izvšili tranziciju iz komunizma u građansku demokratiju, 2) niti smo se oslobode čizme SSSR (Rusije); ta čizma nije pod Titom bila "vidljiva" ali je postojala.

 

Ps. U kakvoj LUDNICI živimo najbolje pokazuje afera "indeks" (pogledati post).

 

 

Zoran Stokić

24.03.2022.

Нема коментара:

Постави коментар